Gæstebog (vi elsker hilsner) Præsentation af medlemmerne Don't push here!! Til hovedsiden Se hvad vi udsætter publikum for Direkte kontakt til medlemmerne / booking Besøg vore venner på nettet Se billederne før din nabo
 

Presse og Teknik
Højreklik på billedet og vælg "gem som" for at downloade til din PC.Pressemeddelelse fra GROUP LSD:

Group LSD har deres rødder tilbage i 60'ernes pigtrådsmusik, og det er hele atmosfæren fra dengang, der atter flyder fra scenekanten. glad og rendyrket beatmusik med tre velklingende sangstemmer.

I eftersommeren '66 opstod gruppen med udgangspunkt i en flok 14-15 årige musikglade unger, hvoraf Bent og Totte er med endnu. De fleste har været beskæftiget med musik siden gruppens opløsning sidst i 60'erne, men hver for sig - og i forskellige sammenhænge.

For gruppens 3. medlem, Ole, gælder  det, at også han har været med starten, men i andre orkestre fra dengang.
Preben var kun et blomkål, da det hele startede, men er i dag fast og uundværligt medlem i Group LSD.

Frank Hansen: Forsanger i "Teenmakers" i 60'erne, hvor han bla. sang hits'ene: Sorry Suzanne, Yes I Will,
A Taste Of Honey og mange flere. Teenmakers var iøvrigt opvarmning til The Hollies i december 1966, hvor beatmusikken var på sit højeste.

Sidste "skud på stammen" er Ingo von Münchow, der med en livslang erfaring som guitarist (og tromme-dasker!) i diverse 60'er bands, bl.a. de legendariske "Julle & Yardless", sørger for de rigtige riffs og de saftige soli i Group LSD's numre.

Musikken spænder vidt, men repertoiret er udelukkende hits fra 60'erne, så forbered dig på en forrygende tur gennem bands som: Beatles, Rolling Stones, Cream, Bee Gees, Four Seasons, Monkees, Lovin' Spoonfull, Byrds ....and you name it..!

 

Gruppens Besætning:

Bent Rothe Nielsen:  bas + vocal
Totte:  ac. + el. guitars, keyboard, bluesharp  + vocal
Frank Hansen: ac. + el. guitars + vocal
Ingo von Münchow: el.guitars
Ole Skau Hansen: trommer
Preben Hovedskou: percussion

 


Klik her for sceneplan. (PDF)