Gæstebog (vi elsker hilsner) Til hovedsiden Se hvad vi udsætter publikum for Don't push here!! Direkte kontakt til medlemmerne / booking Besøg vore venner på nettet Pressemeddelelse / sceneplan Se billederne før din nabo

Ingo von Münchow:
(ak & el. guitars & vocal)

Ingo har ikke just brugt pengene på hotdogs af den simple grund, at der ikke fandtes en ordentlig pølsemand i Åbenrå dengang.
Til gengæld har han en "guitar-park" så stor, at man tror, det er løgn!
Ingo lægger den fede bund i melodierne og fyrer soloen af, når det gælder.
Han har spillet i bl.a.: Julle & Yardless.

Totte:
(keyboards, ak. & el. guitars, mundharpe & vocal)

Totte hedder bare Totte, det har han altid gjort - så enkelt er det!
Som Sønderskov-Skole elev har han været med næsten fra starten.
I den lille pause til LSD samledes igen har Totte "slået sine folder" sammen med
bands som: Def Cisum, Haimons og Sunbeams.

Bent Rothe Nielsen:
(bassguitar & vocal)

Bent er en gammel Ahlmann-skole knægt, som naturligvis p.g.a. sin musikinteresse er løbet ind i både Totte og Ole i en meget tidlig alder. Har spillet med "Gud og hvermand" bl.a. Jens Brixtofte og MKT, Sound Of Fashion og Yardless efter han, som kun 14 årig (???), var med til at grundlægge Group LSD.

Frank Hansen:
(el. & ak. guitars & vocal)
Frank har rødderne helt tilbage i de rigtige 60'ere. Som forsanger i det hedengangne The Teenmakers har han ligget på hitlisterne i "Mylles" tid og
bl.a. varmet op til The Hollies i dec. -66 med sange som Yes I Will, A Taste Of Honey, Route 66, Sorry Suzanne osv.

Ole Skau Hansen:
(drums & percussion)

Ole er fra "den gamle garde". Han har spillet i utallige sammenhænge som Def Cisum, Jumpbacks og Sound Of Fashion.
Ole var bl.a. med til at danne det oprindelige Roy St. John Def Cisum og har spist massevis af hotdogs sammen med 60'er knægtene. I dag regnes han som én af de allerbedste trommeslagere på området.

Preben Hovedskou:
(percussion)

Prebsi er ikke én af Guds bedste børn. Alligevel er det lykkedes ham at komme med i Group LSD, kun fordi han er kanon dygtig til alt, der har med percussion at gøre.
Preben har i sit korte liv allerede nået at spille i det hedengangne Def Cisum, Varde Garden, Esbjerg Postorkester og sammen med Ole i Fanø Pipes And Drums samt Esbjerg Politiorkester. Spiser ikke kun hotdogs, men alt!
Søren (Lyd) Jensen:
(Lyd og teknik)

Søren er Group LSD's nye lydmand. Selvom vi ikke troede det muligt, kan han virkelig tilføje magi til lyden. Det er Søren der får den helt autentiske fede lyd til at flyde fra scenen og lige ind i publikums ører. Søren er altid med på en hot-dog, og starter gerne selv en grill op klokken lort om morgenen for nyde en skøn pølle med det hele.